Troškovi transplantacije kose

Troškovi transplantacije kose

Ključni aspekt naše filozofije rada

Troškovi transplantacije kose – osnovni aspekt naše filozofije rada


Cene transplantacija kose u Turskoj su u proseku oko 50-70% jeftinije nego u Srednjoj Evropi. To daje mogućnost mnogim ljudima koji pate od gubitka kose i imaju ograničen finansijski budžet da sebi priušte transplantaciju kose.

Činjenica je da možemo ponuditi transplantaciju kose po jedinstvenim cenama i izvrsnom kvalitetu. Razlog je taj što ne ulažemo mnogo novca u skupo oglašavanje i iznajmljivanje precenjenih kancelarija, i što razmatramo našu sposobnost za sociokulturni aspekt. Naš tim je vrlo iskusan i shvatili smo da na ovaj način možemo izbeći nepotrebne komplikacije i troškove.

Naša specijalizovana partnerska klinika radi s najnovijom medicinskom opremom, koja vam nudi do 6.000 transplantata u „samo” jednom tretmanu. Na taj način sami ispunjavamo zahtev: „Operacija bi trebala biti pristupačna svima”.

U osnovi, cene transplantacije kose u Turskoj su znatno niže nego u Nemačkoj, Švajcarskoj i mnogim drugim zemljama Evrope, pa i šire.

Ta ogromna razlika u ceni je rezultat niske cene života u Turskoj. Stanarine i troškovi života su ovde relativno niski. Tako je, na primer, bruto domaći proizvod po stanovniku u Nemačkoj tri puta veći nego u Turskoj.

Drugi razlog za pristupačne troškove transplantacije kose u Turskoj je nadmetanje s drugim klinikama. Posebno u Istanbulu, postoje mnoge ustanove, kao što su bolnice i privatne klinike koje rade transplantaciju kose. Mnogi su se do sada specijalizovali za FUE transplantaciju kose i retko su izvodili trakastu tehniku, jer je ona malo tražena. Iako u Nemačkoj i drugim evropskim zemljama postoji samo nekoliko dobavljača koji koriste FUE tehniku, to je u Turskoj uobičajena tehnika. Turska, a naročito urbane zajednice Istanbula i Ankare, poznate su po operacijama obnove i presađivanja kose.

Hair transplant cost
  • Prednja strana, bočna strana, potiljak, gornja strana glave
    Ziehen Sie Dateien hier her oder

Naši stručnjaci samostalno i u dogovoru s našim pacijentima na licu mesta odlučuju koliko je transplantata potrebno za željeni rezultat. Budući da je rast kose različit kod svakog ljudskog bića, ljudi s tanjom, prirodno svetlom kosom mogu dobiti dobar rezultat s manje transplantata. S druge strane, ljudima koji imaju gust koren kose biće potrebno više transplantata za prirodan izgled s visokom gustinom.