Zašto Elithairtransplant?

Zašto Elithairtransplant?

Što nas razlikuje?

Dobri razlozi za FUE transplantaciju kose u bolnici Istinye


U našoj klinici gotovo isključivo koristimo FUE transplantaciju kose. Razlozi za to su očigledni: ova metoda obećava najvišu nivo brige za pacijente i impresivne rezultate nakon završetka i oporavka. U ovom području stručnosti imamo gotovo jedinstvenu rutinu i iskustvo koje garantuju najbolje rezultate za vas. Naša klinika je bila jedna od prvih u Turskoj i Evropi u kojoj je primenjena FUE transplantacija kose.

Iskusni lekari s međunarodnim ugledom


Od 2009. godine dr Balvi, specijalizovan za transplantaciju kose, pomaže pacijentima iz celog sveta u borbi protiv alopecije. Njegova briga, stručnost i poverenje koje pruža klijentima najvažniji su za njega i njegov stručni tim. U zemljama nemačkog govornog područja, do doktora Balvija možete doći preko Elithairtransplant Istanbul. Ovde svi pacijenti mogu rezervisati korisne all-inclusive-tretmane-pakete koji pokrivaju sve – od putovanja do profesionalne nege i stvarnog presađivanja kose. I sve to po pristupačnim cenama.

  • Elithairtransplant
  • Stručnjak za Transplantacija dr. Balwi
  • Visoko moderna klinika u Istanbulu

FUE Transplantacija kose


Naša klinika, bolnica Istinye, godinama se specijalizovala za transplantaciju kose za domaće i inostrane pacijente. Međunarodna prestižna potvrda kvaliteta JCI dokazuje naš kvalitet, što predstavlja garanciju kvaliteta za sigurnost pacijenata i prvoklasno lečenje. Sertifikat kvaliteta vam garantuje da radimo samo prema strogim smernicama i da se za svaki tretman koriste najsavremenije veštine.

Osim visokih medicinskih standarda, možete se radovati boravku u bolnici koji verovatno nigde nije ovako luksuzan. Dobrobit naših pacijenata, njihov oporavak i oslobađanje bola su ono što nam je najvažnije.

U rukama kompetentnih stručnjaka


 Za dr Balvija i njegov stručni tim bez sumnje uveravaju svoje klijente u profesionalnost i savršene usluge koje nude. Tretman se odvija u bolnici Istinye koja je vrlo moderna i prestižna. Lekar se može isticati na tržištu tek kada je njegov cilj uvek optimalan rezultat i zadovoljan klijent. Do sada su se pacijenti iz 47 zemalja prepustili veštinama Elithairtransplant tima.

Najudobniji način lečenja je rezervacija kompletnog paketa Elithairtransplant tretmana. Osim putovanja, uključeni su svi potrebni koraci, od pregleda pre i posle, do transfera sa aerodroma i savršenih prevodilaca, kao i samog tretmana – sve u roku od tri dana.

Najuspešniji lek za alopeciju je transplantacija kose. Cene su posebno atraktivne u Turskoj. Hiljadre pacijenata iz različitih država iz godine u godinu se prepuštaju iskusnim rukama dr Balvija i njegovog tima.

Ostale zemlje u kojima Elithairtransplant deluje na međunarodnoj platformi izvan Turske uglavnom su SAD, Nemačka, Španija, Francuska, zemlje Beneluksa, Grčka, Rusija, Egipat i Kuvajt.

Uživajte u najboljoj udobnosti, pre i nakon FUE Transplantacije kose


Nega pre i posle zahvata je svakako deo FUE transplantacije kose. Dobićete savete pre zahvata i naučićete kako će se tačno odvijati FUE transplantacija kose. U zavisnosti od stanja vaše kose možemo da ustanovimo koliko će postupak biti težak i koliko vremena će trajati. Tekom naknadne nege nakon samog postupka naučićete sve što je važno i potrebno za brigu o novoj kosi. Na primer, dobićete proizvode za negu, kao i lekove.

Izvan bolnice, takođe, živećete vrlo udobno i luksuzno u okviru hotelu Ramada. Ovaj hotel je vrlo blizu klinike i pruža visok stepen komfora i prvoklasnu lokaciju.

Tokom boravka u Turskoj ćemo vam stalno biti na usluzi. To se može odnositi na vaš smeštaj, kao i na pitanja o postupku i FUE transplantaciji kose. Svi naši zaposlenici govore turski i engleski jezik. Ukoliko govorite samo nemački, obezbedićemo vam prevodioca. Osim toga, nudimo i telefonsku liniju u Nemačkoj koja 24 sata dnevno pruža neophodne informacije.

Zatražite ponudu