Transplantacija kose za žene

Transplantacija kose za žene

Zbogom visokom čelu i svetloj kosi!

Transplantacija kose za žene


Što se tiče kose, ljudska genetika često ne znači da je prava stvar za nas i omogućuje rad hormona dihidrotestosterona (DHT). Kao rezultat se javlja neželjeni gubitak kose, koji je vrlo uobičajen za muškarce, ali takođe predstavlja probleme za mnoge žene. Dok govorimo o stvarnom gubitku kose za muškarce, kod žena je problem u većoj meri u prisustvu tanje i ređe kose. Pogotovo u području središnjeg dela, ovaj fenomen je veoma upečatljiv.

Jedna od varijanata je kružni gubitak kose, koji često ostavlja potpuno ćelava područja i predstavlja posebno opterećenje za žene. Žene koje pate od kožnih bolesti često imaju slične probleme. Nesreće, povrede ili opekotine takođe mogu uzrokovati neželjeni gubitak kose.

Zašto presaditi kosu?


  • Za nekoliko sati dobićete značajnu gustinu kose.
  • Ambulantna tehnika je brza, jednostavna i bezbolna.
  • Aktivan životni stil može se odmah nastaviti.
  • Naš odnos cene i uspeha je izuzetno privlačan.
Transplantacija kose za žene

Kada u obzir dolazi Transplantacija kose za žene?


Pravilo: ako je gubitak kose vidljiv, nastoji se na transplantaciji 50% površine kose, kako bi se omogućila osvežena i bujna kosa.

Ukoliko hormoni predstavljaju uzrok neuspeha, ponekad se lekovima može postići puno. U svim drugim slučajevima, transplantacija kose za žene je stvar izbora. Kako bi se pristupilo transplantaciji kose kod žene, moraju biti ispunjeni određeni uslovi, i preliminarni pregledi će biti dovoljni kako bismo vam mogli unapred dati informacije o onome što možete očekivati.

Zatražite ponudu