Transplantacija kose FUE-Perkutan

Transplantacija kose FUE-Perkutan

Inovativna metoda u kombinaciji s FUE

Transplantacija kose FUE-Perkutan

Veća stopa rasta

Transplantacija kose FUE-Perkutan

Veća gustina

Transplantacija kose FUE-Perkutan

Brže zarastanje rana

Transplantacija kose FUE-Perkutan

Kontrolisan smer rasta

Perkutan metode

Naši iskusan lekar, Dr. Balvi,


Naš iskusni lekar – dr Balvi, već je izuzetno poznat u oblasti presađivanja kose.

Doktor Balvi i njegovi asistenti imaju iskustva u oblasti presađivanja kose, kao stručnjaci koji su obučeni na svetskom nivou. Za postizanje prirodnih rezultata kod presađivanja kose tokom operacije koristi se visokokvalitetna tehnička oprema za koju je adekvatno obučen naš Elithairtransplant tim.

Verujte samo stručnjacima kada je u pitanju vaša transplantacija kose


Rezultati transplantacije kose su vidljivi svima. Zbog toga je vrlo važno da ovaj postupak izvede samo vrlo iskusan i obučen lekar. Doktor Balvi, renomirani stručnjak za transplantaciju kose perkutan tehnikom, već je uspešno izvršio hiljade takvih tretmana zajedno sa svojim iskusnim timom. U opsežnom preliminarnom pregledu, on će steći uvid u područja koja zahtebaju lečenje i može vam dati savet u vezi željene gustine kose, smera rasta i linije kose nakon tretmana, jer bi kosa trebala izgledati što prirodnije. Dr Balvi ima dugogodišnje znanje i iskustvo i često se konsultuje sa stručnjacima na temu FUE i perkutan tehnika. Rezultat postupka će vas oduševiti – potpuno prirodna, gusta kosa daće vam dinamičan i mladalački izgled.

Možete biti radosni zbog snažne i potpuno prirodne kose koju ćete imati nakon nekog od naših tretmana.


Prosečna debljina kose je oko 70 do 100 folikula po kvadratnom centimetru. Glavna prednost Perkutan metode je u tome što je to jedini način da se postigne debljina kose od oko 90 do 120 korena kose po cm² – i da ti koreni takođe uspešno rastu. Naročito na prednjem delu glave, slepoočnica i gornjeg dela glave – drugim rečima, gde pacijenti obično žele više kose – Perkutan tehnika postiže neverovatne rezultate. Na mestima ekstrakcije i implantacije ostaju samo sitni oštri ožiljci koji se ne mogu videti golim okom. Oko 90 dana nakon presađivanja kose počnu rasti presađeni delovi, koji će biti jasno vidljivi od petog meseca pa nadalje. Ponovo ćete imati lepu, prirodnu i gustu kosu.

Tokom boravka u našoj klinici mi brinemo o vama. Nemački prevodioci će se pobrinuti da naše stručnjake pitate sve što vas zanima i da dobijete detaljne informacije o postupku presađivanja.


U Turskoj štedite novac  prilikom transplantacije kose, a to što se prepuštate Elithairtransplant timu znači da ste u dobrim rukama. Doktor Balvi je poznat u oblasti transplantacije kose FUE perkutan metodom. Koristimo samo najmodernije tehnike i uređaje da bismo vam mogli dati najbolji željeni rezultat. Ispunite svoj san o gustoj kosi i kontaktirajte nas već danas. U mogućnosti smo da vam odgovorimo na sva pitanja i damo savete koji se tiču vaše kose i vašeg zadovoljstva.

FUE transplantacija kose i perkutan – prednosti


  • Lečenje samo od strane sertifikovanih stručnjaka
  • Zahvaljujući perkutan tehnici, koren je čistiji a kosa je jača
  • Siguran i brz proces zarastanja bez ožiljaka
  • Prirodni rezultati s visokom stopom rasta

Zatražite besplatno savetovanje