Transplantacija dlake brade

Transplantacija – dlake brade

Za punu bradu za samo nekoliko meseci

Zašto Elithairtransplant nudi transplantacije dlaka brade


Brada daje  upečatljive konture čovekovom licu – naglašava muške osobine i može prikriti nedostatke na obrazima ili bradi. Nasledna predispozicija, ožiljci ili oštećenje određenih hormona najčešći su razlozi zašto su prirodne dlake na licu nekada ređe od onoga što želimo. Transplantacijom brade se poveća atraktivnost  i to je odavno dobro čuvana tajna lepote slavnih ličnosti i političara – muškarci često svoju atraktivnost određuju snagom svoje muške aure. Danas, sve više muškaraca koristi mogućnost transplantacije brade. Troškovi presađivanja dlaka na bradi su, uz stručnost lekara, vrlo važan kriterijum za odabir klinike. Elithairtransplant tim nudi atraktivne sveobuhvatne pakete tretmana za transplantaciju brade u Turskoj.

Zbog čega je transplantacija dlaka na bradi korisna?


  • Prirodni rezultati u roku od nekoliko meseci
  • Dobijate veću gustinu brade
  • Rezultat je vidljiv, prirodan i estetski
  • Ambulantna tehnika je brza, jednostavna i uglavnom bezbolna
  • Odmah nakon tretmana možete nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima
  • Naš odnos cene i kvaliteta usluge je izuzetno privlačan
  • Transplantacija dlaka brade se može kombinovati s uobičajenom transplantacijom kose
  • Do 70% jeftinije nego u drugim zemljama

Umetnost presađivanja brade


Transplantacija dlaka brade sprovodi se ambulantno i uglavnom je bezbolno. Trajanje presađivanja dlaka na bradi zavisi od količine dlaka koju treba presaditi – obično je potrebno nekoliko sati. Operacija se odvija pod lokalnom anestezijom. Pojedinosti možete pronaći na našoj veb-stranici. Za sve informacije možete kontaktirati Elithairtransplant. Ne ustručavajte se da postavite pitanja u vezi s transplantacijom dlaka na bradi u Turskoj – ljubazna osoba iz kompanije Elithairtransplant rado će vam dati savete i odgovore na sva vaša pitanja.

Iskusan tim


Univerzitetska bolnica Istinye specijalizovala se za transplantaciju kose već više od 7 godina, i sada ispunjava sve međunarodne standarde. Više od 8.000 uspešno izvedenih operacija razlog su pouzdanosti instituta. Poliklinika koristi vrlo modernu opremu. Stručnjaci u Nightingale bolnici koja ima najnovije tehnologije za transplantacija kose su dr Balvi i njegov tim.

Najbolja opcija za transplantaciju  brade u Turskoj: Elithairtransplant


Elithairtransplant nudi pouzdan i jeftin način za transplantaciju dlaka brade u Istanbulu: U saradnji sa Univerzitetskom bolnicom Istinye, institutom za transplantaciju kose već više od 10 godina u međunarodnoj konkurenciji, Elithairtransplant nudi sveobuhvatnu uslugu orijentisanu na individualne zahteve pacijenata.

U slučaju jezičke barijere, možete se odlučiti za transplantaciju brade kod nas bez briga: Paketi za sve uključene tretmane kompanije Elithairtransplant uključuju podršku za nemačko govorno područje od samog početka: u okviru naših aranžmana možete dobiti službu prevodilaca koji će vam pomoći u razumevanju medicinskih informacija. Za spontana pitanja nastala tokom boravka u inostranstvu za transplantaciju brade u Turskoj, dostupni smo vam 24 sata.

Elithairtransplant za vas organizuje transplantaciju dlaka brade u Turskoj od postavljanja neobvezne procene troškova i planiranja datuma lečenja, pa sve do nege nakon tretmana. Paket all-inclusive tretmana obuhvata hotelski smeštaj, kao i transfer između aerodroma, hotela i klinike, te troškove presađivanja dlaka brade, uključujući preliminarne i naknadne preglede. Ne uključuju se dva povratna leta.

Naš lekar je izveo na hiljade tretmana presađivanja kose – mnoga od njih su presađivanje dlaka brade. Nudimo vam izvrstan kvalitet po atraktivnim cenama.

Zatražite ponudu