Dr. Abdulaziz Balvi

Specijalista za transplantaciju kose – dr Abdulaziz Balvi.

Talenat. Iskustvo. Stručnost.

Specijalist za Transplantacija  kose, Dr. Balwi

Medicinski


Dr Abdulaziz Balvi je lekar specijalista za transplantaciju kose, i kao prvak u svojoj specijalnosti ima više od deset godina iskustva u području plastično-estetske hirurgije. Doktor radi isključivo s Elithairtransplant timom i nudi svoje usluge kupcima iz same Turske, iz Evrope, kao i sa Bliskog istoka. Zahvaljujući kompaniji Elithairtransplant, imaćete priliku da uživate znanje stručnjaka kao i sposobnosti dr Balvija. Uz Elithairtransplant, vratite svom životu novi period sreće.

Dugogodišnje iskustvo lekara


Kao specijalista za transplantaciju kose, dr Abdulaziz Balvi sprovodi sve tretmane isključivo na Univerzitetu Istinye Hastanesi u Istanbulu. Naše usluge uključuju jednu od najvećih i najrevolucionarnijih klinika u Evropi s izvrsnom međunarodnom reputacijom. Zadovoljstvo naših pacijenata nam je na prvom mestu.

Istovremeno vam dajemo podršku i činimo da se opustite i psihički pripremite za operaciju. Time se dr Abdulaziz Balvi ne može osloniti samo na svoje specijalističko znanje kao lekara specijaliste za transplantaciju kose, već i kao stručnjak koji je sproveo više od 8.000 zahvata presađivanja kose može vrlo dobro razumeti stanje svojih pacijenata sa svim brigama i nadama. Dakle, imaćete zadovoljstvo da upoznate ne samo uvaženog stručnjaka, nego i nekoga ko zaista razume vašu situaciju.

Dr Abdulaziz Balvi i njegov tim pridaju mnogo značaja stalnom upoznavanju s najnovijim stanjem u nauci. Stoga je očekivano da redovno pohađaju napredne obuke. Tako su, između ostalog, doprineli razvoju ekstrakcije folikularnih jedinica (FUE) i postali jedan od prvih timova koji su implementirali mikromotore.

Više od 8000 tretmana perkutan tehnikom


Ekstrakcija folikularnih jedinica (FUE) izuzetno je sigurna i efikasna metoda presađivanja kose koja se obavlja bez skalpela. Specijalista za transplantaciju kose, dr Abdulaziz Balvi, u jednoj takvoj operaciji izvlači dlačice sa zdravog područja kože glave uz pomoć igle za ekstrakciju, a zatim ih usađuje u područje bez dlaka. Ovim postupkom nema ožiljaka niti potrebe za naknadnim tretmanom. Presađene dlake na taj način dalje rastu standardno.

Za razliku od drugih evropskih zemalja, FUE metoda se može sprovesti po 70% jeftinijoj ceni u Turskoj. Ta razlika u ceni je prisutna isključivo zbog nižih troškova života. Kvalitet izvedenog rada, kao i njegovi rezultati, uverljivi su i odgovaraju najvišim međunarodnim standardima.

Osim FUE metode, specijalista za transplantacija kose, dr Abdulaziz Balvi, takođe nudi PRP tretmane. Pri tom zahvatu se krv prethodno izlučena i razdvojena u trombocite i leukocite ubrizgava u ćelavu površinu na glavi, čime se podstiče rast kose. Nadalje, transplantacija brade, kao i korekcije ožiljaka nakon konvencionalne transplantacije kose (transplantacija folikularnih jedinica – FUT) mogu se provesti u bolnici.

O doktoru Balviju

»Ime: Abdulaziz Balvi

»Datum rođenja: 26. 02. 1985.

Radno iskustvo

»2009 – 2010. Pripravnik za transplantaciju kose u bolnici Ägais

»2010 – 2011. Specijalista za transplantaciju kose u bolnici Ägais

»2011 – 2012. Specijalista za transplantaciju kose u bolnici Mert

»2012 – 2013. Lekar za presađivanje kose i lekar hitne pomoći u Medicinskom centru Alfa

»2013 – 2013. Specijalista za transplantacija kose u bolnici Emsey

»2013 – 2016. Doktor za transplantaciju kose i koordinator u bolnici Florence Nightingale u Istanbulu

Jezici

»Arapski
»Turski
»Engleski
»Nemački

Obrazovanje

»2010. Medicinski fakultet, doktor medicine (MD), Univerzitet Ege / İzmir-Turkey

»2010. Sertifikat iz estetike i presađivanja kose

Konferencije

»2011. ISHRS Regionalna radionica žive hirurgije. Istanbul, Turska

»2012. Drugi međunarodni susret FUE Evrope

»2013. Druga mediteranska FUE radionica. Madrid, Španija

»2013. Dani dermatologije 2013, Abant, Turska.

»2014. Kongres za interkontinentalnu medicinu za 2014. godinu. Antalija, Turska

»2015. Treća mediteranska FUE radionica. Istanbul, Turska.

»2016. FUE 2016 Konferencija: 5-godišnji sastanak FUE EUROPE

Potvrde

»2010. Sertifikat estetike i presađivanja kose

»2014–2015. Posebna obuka o lečenju PRP-a i nezi kože u klinici prof. Sibela Alpera

dobiti besplatnu konzultaciju