Safirna Transplantacija kose perkutan

SAFIR TRANSPLANTACIJA KOSE

S ponosom predstavljamo našu inovaciju,
safirna perkutan tehnika!

SAPPHIRE HAIR TRANSPLANT

SAFIRNA FUE PERKUTAN TEHNIKA – NAJNOVIJI RAZVOJ ZA SAFIR TRANSPLANTACIJU KOSE


Dr Balvi i medicinski tim Elithairtransplanta uvek rade na usavršavanju. U poslednje vreme bili su na medicinskim kongresima u Maleziji i Kuvajtu. Naš tim je uvek tamo gde se na pojave inovacije koje mogu poboljšati transplantacija kose.

Konačno, pravilo koje važi kod presađivanja kose: „Ko rano rani, dve sreće grabi“. Uspešna transplantacija kose uvek zavisi od najnovijih tehničkih inovacija i najnovijih metoda. Mnogo toga je već istraženo i pacijenti su imali koristi od toga. Gotovo bezbolna anestezija sada je omogućila jednu brigu kupaca manje. Zastarela FUT metoda je zamenjena efikasnijom FUE metodom i trenutno se mnogi pacijenti nadaju brzom izlečenju putem DHI metode.

Uvek ažurni


Sada se ova inovacija pridružuje priči o uspehu Elithairtransplant – u kontekstu safirnom transplantacijom kose, koja se smatra najnaprednijom metodom u svetu, uspeli smo da obnovimo i poboljšamo već uspešnu perkutan tehniku. Točak ne mora ponovo da se otkrije. Dok je FUE metoda prevladala među mnogim doktorima zbog svoje neverovatne stope uspeha od 2003. godine, stručni timovi uvek žele da se usavrše sa naprednijim metodama kao što je transplantacija kose od safira.

Prednosti na prvi pogled uz FUE Gold uklanjanje dlaka


  • faza brzog zarastanja u poređenju s normalnom FUE tehnikom s titanskom šupljom iglom
  • vrlo oštre šuplje igle zbog jednokratne upotrebe
  • minimalne ožiljke na površini donora
  • higijenski razlozi      
  • stopa rasta graftova jer nisu oštećeni

Transplantacija kose se u osnovi obavlja u tri koraka: počevši s uklanjanjem dlaka, preko otvaranja kanala i na kraju umetanje nove kose.

Sapphire Hair Transplant

Safirna Transplantacija kose perkutan tehnikom kao deo FUE metode


Uklanjanje korena dlake provodi se dalje u istom postupku. Korišćenjem šupljih igala dimenzija 0,6-0,9 mm i fino podesivog mikromotora, donorske dlačice se uklanjaju pojedinačno i pažljivo. To je takozvana FUE (ekstrakcija folikularnih jedinica). Ovde Balvi koristi zlatne FUE šuplje igle, umesto tradicionalnih šupljih iglica od titana.

Sapphire Hair Transplant

Zašto je safirna transplantacija kose perkutan metodom tako posebna?


Zašto je safirna transplantacija kose s perkutan metodom tako posebna? Kao što ime govori, nova metoda ne koristi čelik, već safirne oštrice. To podrazumeva manje formiranje rana, zbog čega se proces zarastanja ubrzava. U konvencionalnim FUE operacijama koriste se čelične oštrice za otvaranje kanala. Stoga su kanali u obliku slova U. Kada je reč o safirnoj transplantaciji kose s perkutan metodom, situacija je drugačija – uglavnom zato što su kanali otvoreni u obliku slova V. Otvor u obliku slova U stvara veće kanale koji uzrokuju više krvarenja i smanjenu gustinu kose. Safirni listovi u kombinaciji s perkutan metodom omogućuju da se kanali što više otvore.

Koja je najnovija safirna perkutan transplantacija kose


Nova safirna transplantacija kose s perkutan metodom obećava više od boljeg i brzog procesa zarastanja. Oštrice safira omogućuju otvaranje kanala za znatno veću gustinu kose i prirodnog smera rasta.

To je moguće zbog toga što se tačke rezanja koje ostavljaju safirne oštrice savršeno uklapaju u korišćeene kaleme. Dakle, kosa može biti tpresađena na željeni ugao od 40-45 stepeni.

Safir igle su dostupne u različitim veličinama (od 0,8 do 1,5 mm). Dr Balvi i njegov tim specijalizovali su se za safirnu perkutan transplantaciju kose i, na osnovu strukture kose biraju pravu veličinu igle za otvaranje kanala.

Tvrda i glatka priroda safirnih noževa, takođe, znatno smanjuje rizik od infekcije. Takođe, očekivano isticanje telesnih tečnosti na donorskom području je na ovaj način smanjeno na minimum. Pomenuti rez je idealan za usađivanje kose, čini ga gotovo nemogućim transplantovane transplantate za odvajanje ubrzo nakon operacije ili za promjenu smjera rasta. Perkutan safirna transplantacija kose je proizvod dugogodišnjeg iskustva i istraživanja, koji ovo iskustvo presađivanja kose podiže na viši nivo. Ponosimo se razvojem ove tehnike. Da biste saznali više o safirnoj perkutan tehnici, kontaktirajte Elithairtransplant tim ili ih posetite na jednoj od adresa.

Kontaktirajte nas za više informacija!