FUE Transplantacija kose

FUE Presađivanje kose

Za uspešno lečenje

FUE Hairtransplant
1) Otpuštanje s mikromotorom
FUE Hairtransplant
2) Uzimanje transplantata
FUE Hairtransplant

3) Čuvanje u hranljivom rastvoru

FUE Hairtransplant
4) Implantacija

Posebna obrada po meri


Trenutno je transplantacija kose pomoću tehnike FUE (ekstrakcija folikula) najbolji način da uspešno presadite kosu.

FUE tehnika nam omogućava da uzmemo transplantate bez rezanja trake kože Occupy, samo male delove, koje se nazivaju folikuli/graftovi. Doktor koristi poseban instrument koji ostavlja sitne pukotine. U našoj klinici za transplantaciju kose usađujemo folikule na željena područja na vrhu glave. Ovaj zahvat možda traje malo duže, ali na kraju daje bolje rezultate. Pacijent ne mora strepeti od pojave širokih rana na vratu ili na drugim delovima tela. Brz oporavak je jedna od najvećih prednosti FUE tehnike: male, tačkaste rane brzo zarastaju same od sebe.

Cena ovog lečenja je viša od cene konvencionalnih metoda zbog sofisticirane tehnologije i dugog trajanja lečenja. Pre postupka, obavićemo pregled kako bismo bili sigurni da je sve u redu. Nažalost, ne ispunjava svaki pacijent uslove za izvođenje zahvata. Za angažman u našoj bolnici za transplantaciju kose kreiramo finansijski plan, omogućavamo pružanje svih usluga, preliminarne preglede, kao i celokupnu organizaciju putovanja, koju rado prihvatamo na sebe.

Molimo kontaktirajte nas! Možemo vam pružiti sve neophodne savete!


Izrađujemo vaš plan troškova za FUE transplantaciju kose koja ima značajne prednosti za vas. Ukoliko ste zainteresovani za takvu intervenciju, rado ćemo vam dostaviti finansijski plan za transplantaciju i pobrinućemo se za potpuno i ispravno sprovođenje iste. To uključuje preliminarne preglede u kojima detaljno objašnjavamo da li se ovaj oblik lečenja može primeniti na vama.

Ako uslovi odgovaraju, odmah ćemo kreirati vaš plan proračuna. To uključuje sve troškove stvarnog presađivanja, sve potrebne dodatne testove i tretmane, a obuhvata i smeštaj u Istanbulu, kao i dolazak i odlazak. Dakle, ništa ne može da krene po zlu s vašim putovanjem u Tursku, jer mi preuzimamo kontrolu nad kompletnom organizacijom procedure. Organizujemo vaše putovanje od početka do kraja u potpunosti, tako da se rasterećeno možete pripremiti za transplantaciju i ne morate brinuti o detaljima i organizaciji. Kontakt osobe koja će vam vrlo rado pomoći oko svih nedoumica, biće kod vas u bilo koje doba dana ili noći.

Ukoliko već sada imate prva pitanja za FUE transplantaciju kose u Istanbulu, obratite nam se i rado ćemo vam pružiti informacije o svim pitanjima.

FUE Hairtransplant

FUE Transplantacija kose – efikasno i nežno


Za efikasnu transplantaciju kose mogu se koristiti različite metode. Na vašu zadovoljstvo koristimo FUE presađivanje kose koja obećava, ne samo prvoklasne rezultate, već nećete imati neprijatne nuspojave i posledice. U FUE presađivanju kose (F = folikularna, U = jedinica, E = ekstrakcija) koriste se se folikuli. To su male jedinice, a dlake se nežno uklanjaju posebnim alatom. Za razliku od prethodnih metoda, u kojima se uklonjene slojevi kože, u ovoj metodi neće biti prisutne nikakve bolne rane ili ožiljci koji bi mogli umanjiti sreću zbog nove frizure.

FUE Transplantacija kose 


Budući da se u FUE presađivanju kose uklanjaju samo mali folikuli i ponovno se koriste na novom mestu, ne morate brinuti ni o kakvim ranama ili ožiljcima. Prikazana tehnika uzrokuje samo manje povrede koje ne uzrokuju veliki bol. To su veoma mali rezovi koji zarastaju nekoliko dana nakon zahvata i neće uzrokovati nikakve probleme.

Ova tehnika ima mali nedostatak: Postupak traje duže od drugih metoda, ali je rezultat bolji i precizniji i uz navedene prednosti prilagodljiv za vaš skalp.

Zatražite ponudu