DHI Transplantacija Kose

DHI TRANSPLANTACIJA KOSE

“JEDAN KORAK FUE TEHNIKA”

DHI metoda


Transplantacija kose izvedena metodom DHI postižu najprirodnije i najuspešnije rezultate. To je najnoviji postupak presađivanja kose. Zahvaljujući DHI metodi, postižemo vrlo visoku gustinu kose, kontrolišemo smer rasta kose, rane zarastaju veoma brzo i naš rezultat je veoma blizu potpuno prirodnoj kosi. Pružanje DHI metode zahteva visokokvalifikovan i uspešan tim, jer ovaj postupak zahteva najviši stepen preciznosti.

FUE vs DHI


Obično je postupak isti za FUE transplantaciju kose. Transplantati se uzimaju iz donorskog područja, kanali za transplantate otvaraju se na području primanja (za to nudimo posebnu i novu perkutan metodu) i na kraju se koriste. Taj zahvat se obično završava u 3 koraka. Na taj način folikuli dlake se odvajaju od hranljivih materija tela nekoliko sati.

DHI TRANSPLANTACIJA  KOSE

Direktna implantacija

DHI TRANSPLANTACIJA  KOSE

Manje ožiljaka

DHI transplantacija Kose

Nema otvora kanala

DHI transplantacija Kose

Direktno uočljiv

DHI tehnika – Transplantacija kose


U DHI metodi, međutim, proces je drugačiji. Ovde se uklonjeni transplantat usađuje direktno u područje primaoca. Stoga je snabdevenost hranljivim materijama znatno niža što dovodi do značajno povećane stope rasta. Osim toga, korak otvaranja kanala direktno je povezan sa transplantacijom. Presađivanje se može obavljati korak po korak. Ovaj proces zahteva mnogo više vremena, jer odjednom možete presaditi samo određeni broj transplantata.

Iz tog razloga, nudimo vam besplatnu analizu kose. Tom prilikom ćete saznati koliko je presadaka preporučljivo konkretno za vaš slučaj.

Transplantacija kose DHI – smer rasta


S DHI metodom možete odrediti smer rasta kose. Osim kontrolisanog smera rasta kose, zahvaljujući DHI metodi, moguće je izraditi minimalističke kanale pomoću posebnih i vrlo finih igala za presađivanje transplantata u maksimalnoj gustini i na taj način postići željeni rezultat.

Osim toga, fine igle koje se koriste u DHI metodi smanjuju rizik od nastanka ožiljaka i osiguravaju brže zarastanje rana – što znači da možete nastaviti sa društvenim životom ubrzo nakon presađivanja kose.

Zatražite ponudu