Cene transplantacije kose i usluga

Cene transplantacija kose i usluga

Visok kvalitet. Jeftina. Transparentna.

Transplantacija kose

Transplantacija kose

od 1799 €

Istanbul

Transplantacija kose u Turskoj – Cene od 1.799 €

Naše cene temelje se na usluzi koju vam pružamo. U zavisnosti od broja transplantata koje treba usaditi, cene presađivanja kose se kreću od samo 1.799 evra. Što je više transplantata potrebno, to su troškovi veći. Kako bismo mogli da vam pružimo najprecizniju moguću procenu, potrebno je da nam unapred pošaljete detaljne fotografije vaših problematičnih područja. Naknadni troškovi ne mogu biti uračunati u prvobitnu cenu. Savetujemo vam da se o svim informacijama detaljno raspitate i finansijski plan prilagodite vašoj situaciji.

Paketi uključuju:

FUE Transplant za kosu | Garancija (30 godina) | Perkutana metoda | 4 **** Luksuzni hotel | Pre i posle pregleda PRP-tretman | VIP Transfer | Lekovi i proizvodi za negu | Prevodioci | Usluge i saveti 24/7

Pigmentacija kose

Pigmentacija kose

od 999 €

Berlin, Dizeldorf, Minhen, Hamburg

Pigmentacija kose u Berlinu, Minhenu, Hamburgu i Dizeldorfu

Mikropigmentacija kose se može primeniti na tanku dugu kosu ili onda kada vam je kosa izuzetno retka. Žene i muškarci imaju podjednaku korist od ove metode. Pomoću ove metode, pigmentacija kose može učiniti da mladići ponovo dobiju na živosti i samopouzdanju. Vešta pigmentacija mikrokose u kombinaciji s ostatkom kose stvara veoma moderne kratke frizure.

Paket uključuje:

Mikropigmentacija kose | Visokokvalitetne pigmentne boje | Proizvodi za negu | Garancija kvaliteta (6 meseci)

PRP tretman

na zahtev

Berlin, Düsseldorf, München, Hamburg

PRP tretman u Berlinu, Minhenu, Dizeldorfu i Hamburgu

U PRP tretmanu se plazma bogata trombocitima ubrizgava u celu površinu glave. Ova plazma je nusprodukt krvi koji značajno ubrzava rast. Da bi se ostvarila PRP metoda, potrebno je centrifugom uzeti samo 4 ml krvi. Ovim tretmanom primate vlastitu krv koja biva ubrizgana u skalp, na čisto prirodnoj osnovi. Lečenje u Nemačkoj je obično 70% skuplje od cene  koju mi nudimo.

Ova ponuda nije namenjena samo onima koji su već obavljali transplantaciju kose pa sada žele da poboljšaju rezultat s PRP tretmanima. U svakom slučaju, ukoliko želite da učinite nešto dobro za kosu, da sprečite njen gubitak ili ako već imate blagi gubitak kose i želite da ga zaustavite, obratite se nama!

Uvek sa vama tokom transplantacije kose

Transplantacija kose

Luksuzni hotel

Transplantacija kose

VIP prevoz

Transplantacija kose

30 godina garancije 

Transplantacija kose
PRP tretman
Transplantacija kose

Safirna transplantacija kose

Transplantacija kose

Prevodilac u klinici

Transplantacija kose

Lekovi i proizvodi za negu

Transplantacija kose

Istraživanja

Cene presađivanja kose

Opis Cijena
2.500 transplantata 1.799 €
3.000 transplantata 1.899 €
3.500 transplantata 1.999 €
4.000 transplantata 2.099 €
4.500 transplantata 2.199 €
Maksimalan broj transplantata 2.299 €
Transplantacija – dlake na bradi od 1.899 €
Transplantacija obrva od 1.499 €

Naš kalkulator kose vam vrlo lako može dati informaciju o tome koliko transplantata vam je neophodno!

Dugogodišnje iskustvo


Naš doktor Abdulaziz Balvi je jedan od prvih hirurga koji je koristio FUE tehniku u operaciji odmah nakon što je ova metoda razvijena u Turskoj i Evropi. Njegova izuzetna stručnost u ovoj oblasti je do danas nesporna. Kompletan naš medicinski tim u Istanbulu takođe ima veliko iskustvo, stručnost i, pre svega, strast prema izazovima.

Profesionalnost i stručnost


Najvažniji aspekt uspešnog presađivanja kose kojim ćete biti prezadoviljni, predstavlja raspored minimalnih rupica u koje se kasnije ubacuju transplantati, jer njihov položaj određuje budući smer rasta vaše kose. Naš doktor Balvi je svojom sposobnošću predodređen da vašoj presađenoj kosi daje potpuno prirodan izgled, i što je veoma važno – pravi smer rasta.

Međunarodno sertifikovane akreditacije


Univerzitetska bolnica Istinye u Istanbulu, gde i izvodimo operacije, vrhunska je bolnica iz ove grupe. Već dugi niz godina je specijalizovana za lečenje pacijenata sa različitih područja i uživa izvrsnu reputaciju. Sve klinike bolnice Istinye sertifikovane su JCI / ISO: 2008. Ovaj prestižni i izuzetno zahtevan pečat kvaliteta (JCI = Joint Commission International) dodeljuje nezavisna JCI komisija. On potvrđuje osiguranje kvaliteta, sigurnost pacijenata i medicinske tretmane.

Kvalitet s izuzetno dugim vekom trajanja


Uverićemo vas u kvalitet našeg rada! Od klinike dobijate 30-godišnju garanciju na presađenu kosu. Na taj način vam osiguravamo da implantati rastu i da ne propadnu ubrzo nakon zahvata.

Njihov rad odvija se u jednoj od najmodernijih i najprestižnijih klinika u Istanbulu: Istinye Üniversitesi Hastanesi. Naš doktor, dr Abdulaziz Balvi garantuje da će vaš zahvat proći što je više moguće bezbolno. Nećete osetiti bol ni prilikom ubrizgavanja anestezije. Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mestu. Naši slavni pacijenti, takođe, to cene.

Pouzdana obrada


Naša klinika će vam izdati račun za iznos koji ste platili za intervenciju. Osim toga, praktikujemo da potvrdimo Vašu uplatu odmah.

Transparentnost i pouzdanost


Želite li „živi dokaz” da sve ovo nisu samo prazna obećanja? Mi ne krijemo ništa od vas. Neki naši pacijenti su pristali da svoja iskustva podele s nama. Možete obaviti telefonski razgovor s osobom koja je već prošla transplantaciju kose kod nas.

Izuzetno prijatan boravak


Hotel Nidya Esenyurt nalazi se na evropskoj strani Istanbula. Pre i nakon tretmana uživajte u svim pogodnostima koje vam hotel ove klase nudi. Takođe, o prevozu do klinike i nazad, koja je igrom slučaja vrlo blizu, ne morate se brinuti. Prepustite to nama!

Izvrsna usluga


„Kakve rezultate mogu očekivati?” „Kakav je postupak?” Za sva vaša pitanja dobićete odgovor, naravno, na engleskom jeziku. Uvek smo tu za vas. Pre i posle lečenja. Možete nas kontaktirati 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Naš konsultantski tim vam je uvek na raspolaganju.

ZATRAŽITE PONUDU